Category: Rock

Не Сакам Да Знам - Ребека* - Најдоброто Од Ребека (CD)

2 comments

  1. Ребека, викаш дека не морализираш, а во овој пост го правиш баш тоа. Од сликава не може да знаеме дали била на парти, дали била сама, во провод итн. Јас.
  2. Секако, овде резултатот воопшто не е важен, важно е сите ние да се дружиме, да спортуваме и да покажеме дека и лицата со хендикеп можат да бидат дел од спортскиот живот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *